fijn mechanisatiegereedschappenmachine bouwdeel bewerkingmachine park

Welkom op onze site

Gereedschappen- en Apparatenfabriek G.S.M. b.v. te Haaksbergen is een modern fijnmechanisch precisiebedrijf. G.S.M. is in 1966 opgericht. Het bedrijf telt op dit moment 18 medewerkers.

G.S.M. is vooral gespecialiseerd in het vervaardigen van onderdelen met uiterst nauwkeurige toleranties. Deze onderdelen worden veelal aangemaakt in enkelstuks en kleine series. De onderdelen vinden hun toepassing in veel verschillende industrieën zoals: semi-conductor, glasvezel, medisch, blik, rubber en kunststof en fijnmechanische machinebouw.

G.S.M. kent een goed gestructureerde, flexibele en platte organisatie. Teamwork en kwaliteit staan bij G.S.M. zeer hoog in het vaandel. Om aan de hoge eisen van kwaliteit te kunnen voldoen, beschikt men bij G.S.M. over een zeer modern en kwalitatief hoogwaardig machinepark, hoogwaardige gereedschappen en moderne CAD/CAM systemen. Het gehele bedrijf is stofarm en gekonditioneerd op 20° C. De verantwoordelijkheid t.a.v. kwaliteit wordt zoveel mogelijk bij de hooggekwalificeerde vakmensen gelegd. Deze beschikken naast een grote vakbekwaamheid ook over een eens zo grote motivatie en flexibiliteit. Vandaar ook dat men bij G.S.M. zeer adequaat kan reageren op de specifieke eisen en wensen van de klant.